• Honden

  • Katten

  • En andere dieren

Saba,

Een 3jarig Stafford teefje,

Is op zoek naar een nieuwe thuis.

Dankbaar na een wandeling,

Wacht ze op je!

Voor meer info zie onderstaande tekst.

Saba

Sinds oktober 2016 is dit 3 jarig Stafford teefje op zoek naar een nieuwe thuis. Tot dan verblijft ze in Opitter.

Gedurende de voorbije 3 jaar heeft deze meid in een buitenren van 1 op 1,5m geleeft en werd er bijna niet met haar gewandeld. Gelukkig hebben haar eigenaren eindelijk door dat een hond op deze manier houden gewoon geen optie is.
Ondanks dit gebrek aan liefde, is het een schat van een hond. Ze is dolgelukkig als ze je ziet, gaat graag mee in de auto en is een echt knuffeldier. Hoewel ze het wandelen niet gewoon is en wel wat kan trekken, kijkt ze reeds van haar eigen om de zoveel tijd achterom. Kortom, dit is een pracht van een dier waar je veel liefde van terug zal krijgen.

Voor meer vragen of interesse, kan u het formulier op de contactpagina gebruiken of bellen naar +32485/403462.

Simba,

Een 6jarige rosse kater,

Zoekt een minder stressvolle thuis.

Hij is speels, maar ook zeer knuffelbaar.

Kom snel, want de stress duurt al veel te lang...

Voor meer info zie onderstaande tekst.

Simba

Sinds juli 2016 is deze 6 jarige kater op zoek naar een nieuwe thuis. Hij verblijft momenteel nog bij zijn eigenaars in Tongeren.

Dit is een super moeilijke beslissing voor de eigenaars geweest, want zij zijn van het principe dat je een dier voor het leven aanschaft. Maar na 2 jaar vanalles geprobeerd te hebben (Feliway, kattentherapeut, afgezet terras, …) is zijn stress niveau niet verlaagd. Daarom kiezen zij er ook voor om hem een kans op een beter leven te geven, eentje met veel minder stress.
Dit betekent een thuis zonder kinderen of andere dieren. Liefst een rustige omgeving met veel aandacht voor hem, want hij houdt van knuffelen. Hij heeft tot nu toe voornamelijk binnen geleefd, maar hij gaat ook graag naar buiten.

Voor meer vragen of interesse, kan u het formulier op de contactpagina gebruiken of bellen naar +32485/403462.