4 oktober 2018 - Werelddierendag
Heb jij jouw dierensticker al ophangen? Gratis te verkrijgen bij je gemeente. Zodat bij een brand je lieverds niet vergeten worden.

 • Verjaardagen

  Elk jaar komen we een mijlpaal tegen.
  Dit moment geeft aan dat we weer een jaar extra ervaringen hebben opgedaan, nieuwe zaken hebben geleerd, zaken hebben afgewerkt en nieuwe dromen gedroomd. Het is een moment om zowel terug als vooruit te blikken en dankbaar te zijn voor al de jaren en ervaringen.

  Om dit te vieren bied ik een bon aan die tot 1 maand na de verjaardag is in te ruilen. Deze bon, ter waarde van 10 euro, mag je inruilen voor eendert welke door mij aangeboden dienst.

  Logischerwijs is deze bon wel enkel geldig voor het feestvarken zelf. Geef dus zeker de geboortedatum(s) van je schat(ten) door!

 • Breek de week

  Velen ondervinden dat het leven in deze Westerse wereld nogal hectisch en druk kan zijn. Een moment inplannen voor rust en tijd voor jezelf, is voor velen vaak een nogal delicate zaak.

  Om de stap te verkleinen, bied ik op woensdag behandelingen aan met een korting van 50%. Deze behandelingen zijn, net zoals anders, enkel op afspraak.

  Ook voor zij die gewoon eens kennis willen maken met de misschien niet alledaagse behandelingsmethoden staat deze dag open.

  Wees er tijdig bij, want voor je het weet is de dag alweer voorbij.